Treballs verticals terrassa, sabadell, rubí

Categoría: Servicios
Subcategoría: Reparación
Precio:
Llame para el precio
VERTIVALLÈS TREBALLS VERTICALS S.L. és una empresa de rehabilitació d’edificis especialitzada en treballs verticals, aquests ens permeten la reparació i manteniment en zones d’accés complicat a partir de l’adaptació de tècniques d’escalada, el resultat és la reducció considerable dels costos de reparació eliminant les bastides tradicionals i els beneficis d’una instal·lació i desmuntatge dels mitjans auxiliars ràpids.
Existeixen multitud d’obres i petites reparacions que es poden efectuar utilitzant els Treballs Verticals: Rehabilitació de façanes.
Rehabilitació de patis de llums.
Substitució i reparació de baixants.
Neteja de cobertes i canals pluvials.
Impermeabilitzacions i segellats.
Sistemes dissuasius de coloms.
Fixació d’aplacats en façanes.
ITE (inspeccions tècniques d’edificis).
Per més informació podeu consultar la nostra web o contactar amb nosaltres.
VERTIVALLÈS TREBALLS VERTICALS S.L.
676 35 58 04 -    93 784 63 07
WWW.VERTIVALLES.COM

check

OTRAS OFERTAS PARA Treballs verticals terrassa, sabadell, rubí (10)


Servicios
Reparacio;n
VERTIVALLÈS TREBALLS VERTICALS S.L. és una empresa de rehabilitació d’edificis... especialitzada en treballs verticals, aquests ens permeten la reparació i manteniment... Treballs Verticals: Rehabilitació de façanes. Rehabilitació de patis de llums..

Servicios
Reparacio;n
Empresa especialitzada en treballs verticals oferim els nostres serveis... reparar bajante pintar patio de luces filtracions treballs verticals neteja obra vista... a comunitats, fem tot tipus de treballs d’altura: Rehabilitació de façanes, pintat de patis..